Dit is wat ik doe

Dagelijks wordt u gebombardeerd met honderden reclameboodschappen. De één belooft u wittere tanden, de ander een schoon en droog gevoel. Ook uw onderneming heeft dromen en ambities. U wilt uw producten of diensten verkopen en u wil net iets meer onderscheidend zijn dan uw concurrent. De vraag is alleen: hoe gaat u dit doen en met welke communicatiestijl?. Kiest u voor humor of blijft u serieus. Daarom vereist elke reclameboodschap een unieke aanpak.

Nu hoor ik u denken, hoe kan Jim mij daarmee helpen?

Kort gezegd, ik hou mij bezig met het maken van smaakvolle content om de merkbeleving van uw product of dienst te verhogen. U kunt het vergelijken met een gerecht en een kok. U bent de kok, want u heeft met uw ingrediënten het gerecht al gemaakt. Maar zo op tafel zetten is nog niet genoeg. U heeft dat unieke sausje nodig. En dat sausje is mijn sausje. Dit kan bijvoorbeeld een tv commercial, fotocampagne of wervende tekst zijn.

TV Commercials

Van storyboard tot eindproduct, Jim begeleid het proces naar uw tv commercial.

Huisstijlen

Jim smelt uw kernwaarden om tot een krachtige huisstijl.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is overal om ons heen. Jim ontwerpt uw boodschap in vorm en kleur.

Consultancy

Jim adviseert u over uw doelstellingen en welk communicatiemiddel bij uw doelgroep past.

Online

Jim kent de online wereld en gelooft sterkt dat er ook voor uw organisatie online veel kansen bestaan.

Social media

Jim maakt producten die u makkelijk kunt verspreiden over alle sociale online kanalen.

En hoe nu verder?

Wanneer ik met u een traject in ga, beginnen weer eerst met de strategie. We pakken samen een vel papier en gaan eens lekker brainstormen, tekenen en schrijven. Kortom alles wat nodig is om de kern van uw boodschap te doorgronden en deze daarna aantrekkelijk te maken. Vervolgens kijken we welk medium van communicatie het meest geschikt is om uw doelgroep te bereiken. Moeten we bijvoorbeeld een advertentie maken, een film, een commercial of een social media banner campagne? Daarna ga ik voor u alles in de juiste vorm gieten en presenteer ik mijn ideeën. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag contact met me op en ervaar het zelf!

Met vriendelijke groet

 Ik heb samen gewerkt met:

scapino-miep
rumag
carriere-uitzendbureau
van-haren
mtv
puig
la-cubanita
ice-watch
latin-village
k-swiss
eset
tmh
de-transformatiegroep